Χρυσό μετάλλιο στους Παίδες ο Καρακατσάνης


Img

 

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΑΤΣΑΝΗ ΣΤΑ 45 ΚΙΛΑ,

23η ΘΕΣΗ Η ΑΕ ΣΕΛΛΩΝ

5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΥΡΣΟ

Οι παλαιστές της Αθλητικής Ένωσης Σελλών συμμετείχαν στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Ελληνορωμαϊκής 2018 το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης (Άνω Λιόσια).

Πρωταθλητής Ελλάδος  ο Βασίλης Καρακατσάνης στα 45 κιλά. Με 5-0, 11-2 κ πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου δίλεπτου  και 8-0 στο τελευταίο ματς πριν τελειώσει επίσης το δίλεπτο . Συγχαρητήρια στο Βασίλη για τη συνολική προσπάθεια και παρουσία καθώς επίσης και στον Πλάτωνα Θεόδωρο που προσπάθησε για πρώτη φορά στα 80 κιλά και στο Γιάννη Βλετσα στα 65.. Ο  Θεόδωρος Πλάτωνας να σημειωθεί ότι ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδος ενώ έπαιξε στα ρεπεζάζ για 3-5-θεση. Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής κ Σπύρος Ντάνης και ιδιαίτερα μετά την πρόσκληση του Βασίλη σε διεθνές τουρνουά στο ΙΡΑΝ με την Εθνική Ομάδα Παιδων  το Μάρτιο.

 

5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΥΡΣΟ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Ελληνορωμαϊκής το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό γυμναστήριο Ζωφριας, η Αθλητική Ένωση Σελλών συμμετείχε με τον Γιάννη Πύρσο στα 72 κιλά , το Μιχάλη Πέτρο στα 60 και τον Παπουτσή Παναγιώτη στα 97κιλά.  Μετά από 4 αγώνες ο Πύρσος με 2 νίκες και 2 ήττες αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο και ενώ προηγούνταν δευτερόλεπτα πριν το τέλος μια απροσεξία ήταν ικανή να χάσει το μετάλλιο μεσα από τα χέρια του και  κατετάγη 5ος .  Χωρίς δικαιολογίες πρέπει να καταγραφεί το γεγονός, ότι οι δύσκολες συνθήκες που προετοιμάζονται οι αθλητές καθώς και  ο συνδυασμός της εργασίας για τον Πύρσο (συνεχόμενα νυκτερινά) αποτελούν τροχοπέδη για να φτάσει ο αθλητής στο επιθυμητό επίπεδο. Ιδιαίτερη αξία είχαν οι συμμετοχές των Πέτρου σαι Παπουτσή γιατί ο στόχος της συμμετοχής και η αγάπη για την πάλη και τον αθλητισμό μερικές φορές ξεπερνάν και τα μετάλλια.