Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης: Ήταν ένα εξαιρετικό αθλητικό τριήμερο


Img

 

Οι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης ολοκληρώθηκαν στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας και ήταν επιτυχημένοι για πολλούς λόγους.

Καταρχάς, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Κολυμβητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό Όμιλο Ιωαννινων διοργάνωσε επισήμους αγώνες στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων. Επίσης, οι κολυμβητικοί σύλλογοι των Ιωαννίνων συναγωνίστηκαν επάξια και είχαν αρκετές επιτυχίες, ανάμεσά τους και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ με διπλά πέδιλα στη κατηγορία των Παμπαίδων Β?.

Ένα ακόμα κριτήριο επιτυχίας ήταν η συμμετοχή. Στους αγώνες πήραν μέρος 25 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα και 280 αθλητές-αθλήτριες. Συμβολή στη μεγάλη συμμετοχή συλλόγων είχαν οι παρεμβάσεις που έγιναν στο κολυμβητήριο από την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ. Το κολυμβητήριο έδωσε «εξετάσεις» σε αυτούς του μεγάλου βεληνεκούς αγώνες, που έγιναν για πρώτη φορά μετά την αλλαγή των παλιών πάνελ με καινούργια, ενεργειακά κουφώματα, νέα τζάμια, καινούργια καθίσματα στις κερκίδες και με σύγχρονο ηχητικό εξοπλισμό.

Το κολυμβητήριο είχε άλλη όψη και όλοι, αθλητές, αθλήτριες προπονητές και επισκέπτες το χάρηκαν.

Οι παρεμβάσεις δεν θα σταματήσουν, ούτε στο κολυμβητήριο, ούτε στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις ευθύνης της. Σύντομα, αναμένεται ο καινούργιος πίνακας αποτελεσμάτων,  νέας τεχνολογίας. Η ΕΔ θα συνεχίσει να συμβάλλει με τις συνεχείς βελτιώσεις στην καλύτερη διεκδίκηση πανελληνίων πρωταθλημάτων κολύμβησης, σε συνεργασία με τους συλλόγους, για τα την πόλη των Ιωαννίνων

 

Οι αγώνες σε αριθμούς:

25 σωματεία

280 αθλητές

154 αγόρια

126 κορίτσια

7 αθλητές-αθλήτριες έπιασαν τα όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων - νεανίδων που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετοχές από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Τρίκαλα και φυσικά, Γιάννινα