Το 2019 μπήκε με ενεργειακά έργα


Img

Το 2019 ξεκίνησε με νέες ενεργειακές παρεμβάσεις, στο ΠΕΑΚΙ. Η διοίκηση προχώρησε στην αλλαγή καυστήρων, αντικαθιστώντας τους παλιούς που έμειναν στη θέση τους δεκαετίες ολόκληρες, στην κλειστή αίθουσα στίβου στο ΕΣΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ αλλά και στα αποδυτήρια  ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας.

Όλες οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ πλέον, έχουν λύσει τα ζητήματα θέρμανσης που υπήρχαν το 2015. Έτσι, εξασφαλίζονται αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης και υπερεπάρκεια στο απαιτούμενο πετρέλαιο θέρμανσης.

Πλέον, είναι δεδομένα και αυτονόητα η προβλεπόμενη θερμοκρασία του νερού στην πισίνα του κολυμβητηρίου και οι σωστές συνθήκες προπόνησης σε κλειστό γυμναστήριο και κλειστή αίθουσα στίβου στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, ακόμα και φέτος που ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, η πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου στο ΕΣΠΑ πέρασε επιτυχώς το πρώτο στάδιο έγκρισης και αισιοδοξούμε για την επιτυχή ολοκλήρωση.

Οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας του φορέα θα συνεχιστούν προσεχώς. Παράλληλα με την έγκριση του προϋπολογισμού του ΠΕΑΚΙ, προετοιμάζονται σημαντικές παρεμβάσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2019.

Ιωάννινα 1/2/19

Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ