Την Παρασκευή 13/12/2019 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο ΠΕΑΚΙ


Img

Μια ξεχωριστή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα, στους χώρους του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσκαλούν όλους τους πολίτες και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε μια εκδήλωση με πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Το ΠΕΑΚΙ και η ΔΩΔΩΝΗ, στόλισαν μέσα στο χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου, στη δυτική του γωνία, στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της «ΔΩΔΩΝΗ».

Το ύψους 11 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με 6.500 λαμπιόνια, θα ανάψει και επίσημα την Παρασκευή, στις 7.00 το απόγευμα, στην χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο.

Νωρίτερα, στους χώρους του Πανηπειρωτικού θα πραγματοποιηθεί μια μικρή αθλητική γιορτή με τη συμμετοχή των σωματείων που δραστηριοποιούνται στους χώρους του και φυσικά, όλων των μικρών και μεγάλων φίλων που θα βρεθούν εκείνη την μέρα στις εγκαταστάσεις του.

Παράλληλα, ο καταξιωμένος σεφ συνεργάτης της ΔΩΔΩΝΗ κ. Αδάμος Δότσιος θα ετοιμάσει τοστ με το πεντανόστιμο ημίσκληρο τυρί του τόστ, λουκουμάδες και καναπεδάκια με φέτα και ένα ζεστό  ρόφημα με το ολόφρεσκο γάλα κακάο της ΔΩΔΩΝΗ.

Κι όλα αυτά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών, που θα «ντύσει» μουσικά την αθλητική γιορτή.

Σας περιμένουμε!