ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Γ. ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ


Img

Ο Πρόεδρος, Παντελής Κολόκας, και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κολόκας αναφέρει: «Ημέρα θλίψης η σημερινή, στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο διοικητικός ηγέτης της αγαπημένης μας ομάδας, ο άνθρωπος που έδωσε νέο όραμα και προοπτικές στον «Άγιαξ της Ηπείρου», μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, το έργο του όμως και οι μνήμες για εκείνα με τα οποία συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΣ θα μείνουν στην ιστορία.

Είχα την τύχη ως νομαρχιακός σύμβουλος τότε με τον Αλ. Καχριμάνη, από την πρώτη ημέρα που ο Γ. Χριστοβασίλης ήρθε στα Γιάννενα το 2008, για να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να τον γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω την τεράστια αγάπη του για την ιδέα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως Ηπειρώτης της διασποράς.

Συνεργάστηκα πολλές φορές μαζί του στη διάρκεια των 15 ετών της παρουσίας του στη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ειδικά τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ.

Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη στην ομάδα και στην ιστορία της. Κρατώ όμως τον πράο και μειλίχιο χαρακτήρα του, το ήθος και τη σύνεση με την οποία αντιμετώπιζε τις καταστάσεις και το ασίγαστο πάθος του για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ως πρόεδρος της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά, που αναλαμβάνουν το βαρύ φορτίο και τη μεγάλη ευθύνη να συνεχίσουν το έργο του Γ. Χριστοβασίλη και να ξέρουν ότι όλοι θα σταθούν στο πλευρό τους».