ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΑΓΣΙ


Img

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και ο πρόεδρος της Παναγιώτης Δαβής, συγχαίρουν το Τμήμα Στίβου του ΑΓΣ Ιωαννίνων, για την ανάδειξή του στην πρώτη θέση της ανεπίσημης αρχικής αξιολόγησης - κατάταξης των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ, για το 2023.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για τον τοπικό αθλητισμό, μια διάκριση που οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια και συστηματική δουλειά των αθλητών και αθλητριών, καθώς και των προπονητών τους, στη Διοίκησή του Συλλόγου και φυσικά στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους», αναφέρεται αρχικά σε δήλωση των μελών της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα, η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, δηλώνει για μια ακόμη φορά αρωγός στις προσπάθειες όλων των Σωματείων και Συλλόγων, που κάνουν χρήση των χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητας του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, υπενθυμίζοντας πως θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες και ενέργειές της, για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και όλων των προσπαθειών για ανάπτυξη και ανάδειξη του τοπικού, ερασιτεχνικού αθλητισμού.