Πανέτοιμα τα δυο νέα γήπεδα τένις στο Πανηπειρωτικό Στάδιο


Img

Πανέτοιμα προς χρήση για τους φίλους του τένις, είναι τα δυο νέα εξωτερικά γήπεδα αντισφαίρισης, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, τα οποία ανακατασκευάστηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, αποξηλώθηκε ο παλιός και χωρίς σωστές κλίσεις, φθαρμένος ασφαλτοτάπητας, κατασκευάστηκε νέο περιμετρικό στηθαίο, ολοκληρώθηκε η διάστρωση αμμοχάλικου διαμορφώνοντας τις κατάλληλες κλίσεις αποστράγγισης ομβρίων υδάτων καθώς και η διάστρωση και συμπύκνωση ασφαλτομίγματος κλειστού τύπου.

Στη συνέχεια στον χώρο των γηπέδων τένις εφαρμόστηκε ελαστικό δάπεδο με ρητίνες και κόκκους καουτσούκ σε δύο στρώσεις, έγινε η τελική διάστρωση της επιφάνειας των γηπέδων με ελαστικό αντιολισθητικής υφής σε τρεις διαδοχικές στρώσεις σε χρώματα πράσινο και μωβ και φυσικά έγιναν οι γραμμές των δυο γηπέδων σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Τα γήπεδα ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση επισκευασμένων στύλων, με την προμήθεια καινούργιων φιλέ και τέλος, με την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην είσοδο της περίφραξης του γηπέδου.

«Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, συνεχίζει την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων σε όλους τους χώρους αρμοδιότητάς της, με βάση τον σχεδιασμό που έχει κάνει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντών της. Παραδίδουμε στο κοινό της πόλης και στα Σωματεία δυο ολοκαίνουργια ανοικτά γήπεδα τένις, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Είμαστε ιδιαίτεροι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε σε όλους τους χώρους, με στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, ευχαριστώντας παράλληλα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την βοήθεια που παρέχει στην προσπάθεια που καταβάλει η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για να αναβαθμίσει τους αθλητικούς χώρους που έχει στην ευθύνη της.

Για τα νέα γήπεδα μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σκορίλας, κάνοντας λόγο για μια κατασκευή διεθνών προδιαγραφών την οποία το γιαννιώτικο τένις ανέμενε εδώ και 20 χρόνια, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας, Αλέξανδρος Σκορίλας, από τη μεριά του, τόνισε ότι τα νέα γήπεδα θα βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και την γενικότερη αναβάθμιση του αθλήματος στα Γιάννενα.

Να σημειωθεί ότι τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από την 1η Οκτωβρίου.