Ολοκληρώθηκε η δενδροφύτευση 50 ελάτων στο Πανηπειρωτικό


Img

Σε μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει και την περιβαλλοντική ευαισθησία της, προχώρησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, με την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης 50 ελάτων.

Τα έλατα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της περιμετρικής χωμάτινης διαδρομής, με αποτέλεσμα η διαδρομή να γίνει ακόμη πιο όμορφη αισθητικά για τους αθλητές και τους πολίτες που την χρησιμοποιούν.

Μετά και την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, όπως δήλωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας, σειρά θα πάρουν και άλλοι χώροι της αρμοδιότητας του ΠΕΑΚΙ, καθώς στόχος είναι όλοι οι χώροι άθλησης να γίνουν ακόμη πιο λειτουργικοί, ασφαλείς και ελκυστικοί για τους αθλούμενους.

«Η δενδροφύτευση έγινε με βάση τις υποδείξεις των ειδικών. Πάντα κινούμαστε με βάση όσα μας λένε οι ειδικοί, μετά τις δικές μας εισηγήσεις. Το ίδιο, πράξαμε και στο Εθνικό Στάδιο οι «Ζωσιμάδες», στον χλοοτάπητα, με αποτέλεσμα να συζητείται σε όλη την Ελλάδα και να μας κάνει όλους να νιώθουμε όμορφα και υπερήφανοι», σημείωσε ο κ. Κολόκας.