Νέα φωτιστικά τεχνολογίας led στους 'Ζωσιμάδες'


Img

Ένα ακόμη "λιθαράκι" στην σημαντική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, για την περαιτέρω αναβάθμιση των χώρων του ΠΕΑΚΙ, έβαλε τις τελευταίες ημέρες, η Επιτροπή Διοίκησης.

Ο λόγος για την αντικατάσταση του φωτισμού, με νέα φωτιστικά σώματα led, στο Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες". Με τα νέα φώτα, πέρα από την εξοικονόμηση πόρων που επιτυγχάνεται, αλλάζει άρδην ο φωτισμός του ταρτάν, διευκολύνοντας τους αθλητές του στίβου, στις απογευματινές και βραδινές τους προπονήσεις.

Με την παρέμβαση αυτή φωτίζεται πλέον ο στίβος του γηπέδου απo άκρη σε άκρη, ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών σταδίων.

"Η Επιτροπή Διοίκησης, δεν σταματά εδώ. Η προσπάθειά μας για συνολική και ουσιαστική αναβάθμιση και αναμόρφωση όλων των αθλητικών χώρων του ΠΕΑΚΙ θα συνεχιστεί. Προτεραιότητά μας, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ήταν και παραμένει η βελτίωση και ανάδειξη των χώρων αρμοδιότητας του ΠΕΑΚΙ, ώστε όλοι οι αθλητές, οι αθλήτριες, αλλά και οι πολίτες που χρησιμοποιούν τους χώρους, να γυμνάζονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες", ανέφερε σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ε.Δ., Παντελής Κολόκας.