Κολυμβητήριο ανοιχτό για όλους!


Img

Σε μια μεγάλη τομή για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου προχωρά η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. Για πρώτη φορά φέτος το Εθνικό Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας ανοίγει έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό της πόλης με διευρυμένο ωράριο για τους απλούς κολυμβητές. Το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες, από Δευτέρα έως και Σάββατο. Ο προγραμματισμός είναι σε λίγους μήνες να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του κολυμβητηρίου και τις πρωινές ώρες!

Επιπροσθέτως, για πρώτη φορά μπαίνει σε ορθολογικότερη βάση η σχέση ΠΕΑΚΙ και ερασιτεχνικών σωματείων. Διαχωρίζεται η χρήση της εγκατάστασης από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα σωματεία (εκμάθηση, προπόνηση κ.λπ.). Μέχρι σήμερα οι γονείς κατέβαλαν μηνιαίως στα σωματεία περίπου ?40. Από φέτος καθορίζεται το τέλος χρήσης της εγκατάστασης για τους αθλητές των σωματείων στα ?5 μηνιαίως (το οποίο θα καταβάλλεται στο ΠΕΑΚΙ) με τα υπόλοιπα 35? να καταβάλλονται απευθείας στα σωματεία. (Υπάρχει δυνατότητα και ετήσιας εκπτωτικής κάρτας ?45 για το ΠΕΑΚΙ)

Ο διαχωρισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα στην Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ να καθορίσει μηδενικό τέλος χρήσης για τους αθλητές που ο γονείς τους είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καθώς και για τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες. Επίσης η νέα συμφωνία μίσθωσης διαδρομών από τα ερασιτεχνικά σωματεία σε συνδυασμό με τον υφιστάμενο προγραμματισμό του ΠΕΑΚΙ δημιουργούν τους απαραίτητους οικονομικούς όρους για το συνεχή εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης.

Εργασίες συντήρησης σημειώθηκαν και φέτος το καλοκαίρι με σημαντικότερη αυτή του νέου αυτόματου συστήματος χλωρίωσης και ελέγχου των επιπέδων pH και χλωρίου. Η τοποθέτηση και οι απαραίτητοι έλεγχοι του συστήματος έγιναν με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς και σήμερα Τρίτη.

Η μικρή πισίνα ανοίγει τη Τετάρτη 4/10 και σε λίγες μέρες ανοίγει και η μεγάλη πισίνα (θα υπάρξει σύντομα νέα ανακοίνωση). Το κοινό θα πρέπει να προχωρήσει σε έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΚΑΡΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το κοινό και οι τιμές για φέτος.

  • Ώρες κοινού ΠΕΑΚΙ: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 12:00-16:00 και 18:00- 20:45
  • Τρίτη-Πέμπτη: 12:00-16:00 και 18:00-22:30
  • Σάββατο: 10:00-14:00

Στις ώρες κοινού υπάρχει επιβλέπων υπεύθυνος ναυαγοσώστης από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.

Συνεχίζεται η ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη πρόσβαση στο κολυμβητήριο για τους ανέργους, ΑΜΕΑ και κληρωτούς στρατιώτες.

  • Για το απλό κολυμβητικό κοινό οι τιμές καθορίζονται σε 3 ευρώ ανά χρήση και επιπλέον μηνιαία εκπτωτική κάρτα 25 ευρώ , εξαμηνιαία 120 ευρώ  και ετήσια 180 ευρώ 
  • Για φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνους 2 ευρώ ανά χρήση και επιπλέον μηνιαία εκπτωτική κάρτα 20 ευρώ , εξαμηνιαία 100 ευρώ και ετήσια 150 ευρώ .

Επέκταση της κολυμβητικής περιόδου το καλοκαίρι καθώς και των ελεύθερων ωρών το πρωί δεν θα επιβαρύνει τις εκπτωτικές κάρτες.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΚΑΡΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ.

  1. Ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο ή καρδιολόγο, ότι είναι υγιής και ικανός για άθληση και ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα.
  2. Φωτογραφία.
  3. Φ/Α ταυτότητας ή διαβατηρίου και για αλλοδαπούς Φ/Α πράσινης κάρτας.
  4. ΑΜΚΑ

Εκδόσεις καρτών θα γίνονται MONO στο κολυμβητήριο (Δευτέρα-Παρασκευή: ώρες 14:30-22:30)

Πληροφορίες στο 2651027673 και 2651025008