Η Ε.Δ. συγχαίρει και ευχαριστεί για το πρωτάθλημα Στίβου


Img

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις Διοικήσεις όλων των Σωματείων, που συμμετείχαν για τρεις ημέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων Νεανίδων (Κ20), που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».
Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή περίπου 1.300 αθλητών, προπονητών και παραγόντων Σωματείων απ' όλη την Ελλάδα, με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής, σε μια δύσκολη συγκυρία για όλη τη χώρα, αποτέλεσε για όλους μας μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής των Ιωαννίνων και στήριξης της τοπικής οικονομίας.
Παράλληλα, ως Επιτροπή Διοίκησης, θεωρούμε πως η άρτια διοργάνωση των αγώνων και οι εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, βάζουν και πάλι την πόλη μας στον «χάρτη» των μεγάλων διοργανώσεων και στον κλασικό αθλητισμό.
Ενδεικτικά σημειώνουμε πως το τριήμερο στους «Ζωσιμάδες», έγινε ένα Παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό Νεανίδων (63.96 μ), ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος Νεανίδων (6.71 μ)., ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο βάδην Νεανίδων (46΄ 21΄΄ 46) και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. με εμπόδια Κορασίδων (59΄΄ 17).
«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για τη συνεργασία, αλλά και να συγχαρώ, τον ΣΕΓΑΣ, όλα τα Σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων, καθώς και όλα τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης και τους εργαζόμενους στο ΠΕΑΚΙ, για την άρτια και εντυπωσιακή διεξαγωγή των αγώνων, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων. Θεωρώ πως τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν μια τονωτική ένεση για την οικονομία της πόλης μας, αλλά παράλληλα, αποτελούν και έναν "πυλώνα" για να αναλάβουν τα Γιάννενα ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον, σε πανελλήνιο και γιατί όχι και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.