ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το σαββατοκύριακο η Β΄φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας


Img

Με τη συμμετοχή 306 αθλητών κι αθλητριών από 27 σωματεία όλης της Ελλάδας διεξάγεται το σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων η Β΄ φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ.

Όλος ο μηχανισμός της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αλλά και του τοπικού Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να δοθεί η δυνατότητα στο...


μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν πριν από λίγο στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ,ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. ΓιάννηςΚαρράς,ανέφερε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν,μιας και οι τοπικοί φορείς συνεργάστηκαν προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές που δημιούργησε ο χρόνος στον στίβο κωπηλασίας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θ.Μπέγκας,σημείωσε πως όλες οι τοπικές δυνάμεις προσπάθησαν να βοηθήσουν για να γίνει αυτή η διοργάνωση και εξέφρασε την ελπίδα πως τα Γιάννενα θα γίνουν και πάλι η μητρόπολη της κωπηλασίας και κάλεσε όλους τους Γιαννιώτες να ενισχύσουν με την παρουσία τους,τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

O πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Ιωαννίνων κ. Χρήστος Αλεξίου,ανέφερε πως ο στίβος κωπηλασίας ήταν σε άθλια κατάσταση και ξεκινήσαμε έναν τιτάνιο αγώνα,με συμπαραστάτη τον Δήμο Ιωαννιτών ,την Περιφέρεια Ηπείρου,την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ,αλλά και τον Δήμο Ζίτσας,για την πολύτιμη βοήθεια που τους προσέφεραν.Η εκπρόσωπος του σωματείου "Καλλιπάτειρα" κ. Κατερίνα Μπότσιου,διάβασε το μήνυμα της προέδρου Κ.Παναγοπούλου,στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονταν πως είναι χρέος αυτούς τους δύσκολους καιρούς,να στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών.Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας,ανέφερε πως η Περιφέρεια είναι πάντα στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου.

Τέλος,ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων κ. Σπύρος Πάικας,δήλωσε πως μόνο με την συστράτευση όλων των φορέων,μπορούμε να φιλοξενούμαι στην πόλη μας τόσο μεγάλες διοργανώσεις.