Για τη διαχείριση του χλοοτάπητα στο Πανηπειρωτικό


Img

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, μετά από σχετικές αιτήσεις σωματείων και μεμονωμένων αθλητών, καθορίζει με απόφασή της τον τρόπο χρήσης του χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ανατολής.

Η χρήση του χλοοτάπητα στο κεντρικό στάδιο του Πανηπειρωτικού Ανατολής θα επιτρέπεται σε 80 επίλεκτους αθλητές-τριες στίβου των ερασιτεχνικών σωματείων κλασικού αθλητισμού που είναι συμβεβλημένα με το ΠΕΑΚΙ .

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το χλοοτάπητα, σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας της εγκατάστασης και τις υποδείξεις των υπαλλήλων του ΠΕΑΚΙ.

Η χρήση του χλοοτάπητα από το κοινό θα γίνεται μόνο στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2). Όποιος-α επιθυμεί να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χλοοτάπητα θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων και καθοριστούν επακριβώς οι όροι χρήσης του χλοοτάπητα στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2) το κοινό θα μπορεί ελεύθερα να το  χρησιμοποιεί.

Η συντήρηση των γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα είναι μια δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία και ο σεβασμός των κανόνων του αθλητικού κέντρο από όλους και όλες, είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της σημερινής εικόνας, τόσο των γηπέδων, όσο και συνολικά των εγκαταστάσεων.

Η Ε.Δ. δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τις  προσπάθειες για εκσυγχρονισμό και συνεχή βελτίωση της εγκατάστασης. Στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου αναμένεται να συνδράμει σημαντικά η παρουσία και των προσληφθέντων φυλάκων.