Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

«Παλεύω για την υγεία» είναι το θέμα της δράσης στην οποία συμμετείχε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕΛΛΩΝ και το μουσικο σχολειο Ιωαννινων, η οποία αναδεικνύει τη διαχρονική αξία της άθλησης και της μουσικής μέσα από το άθλημα της πάλης και συμβάλει στην αρμονική ανάπτυξη του ανθρώπου.
Η δράση θα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση της ιστορίας του αθλητισμού μέσω της πάλης, έκθεση με παραστάσεις αθλητικού περιεχομένου από την αρχαιότητα. στο ισογειο της περιφερειας Ηπειρου, βιωματική προσέγγιση με επίδειξη από αθλητές της πάλης και μουσικη με ρυθμο και δραση απο τα απιδια. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για τη συμμετοχη.

Οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. Ιουλιο Συναδινο που μας εκανε την τιμή και παραβρέθηκε στην εκδήλωση, την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Αγγελική Φωτινού, τον Δ/ντη Δ/θμιας κ. Ντουρο Ιωάννη, τον κ. Δήμου Ανδρέα και το μουσικο συνολο του μουσικου σχολείου.

Ευχαριστουμε τον Kostas Panagiotou , τον Panagiotis Papoutsis, Karnavas Giorgos, Mixalis Petros, Johny Pyrsos, Eygenio Pentorets, Petros Charitos,
τα παιδια, τους γονείς και τους συναδελφους