Έτοιμα τα γήπεδα μπάσκετ στο Πανηπειρωτικό


Img

Μετά από 17 σχεδόν χρόνια από την αρχική κατασκευή των γηπέδων μπάσκετ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ παραδίδει στο αθλητικό κοινό της πόλης 5 πλήρως ανακατασκευασμένα γήπεδα μπάσκετ.

Σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 παραδίδονται 4 πλαστικοποιήμενα γήπεδα που μαζί με τη περυσινή παρέμβαση στις κερκίδες και στο κεντρικό γήπεδο μπάσκετ ολοκληρώνουν μια σημαντική παρέμβαση στο αθλητικό κέντρο.

Η υλοποίηση του προγραμματισμού του ΠΕΑΚΙ με προτεραιότητα τον «Αθλητισμό για Όλους» θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση. Το επόμενο διάστημα σειρά για ανακατασκευή και πλαστικοποιήσεις θα πάρουν και γήπεδα άλλων αθλημάτων με το Πανηπειρωτικό Στάδιο να ετοιμάζεται να υποδεχθεί και το πρώτο ολοκληρωμένο ανοιχτό γυμναστήριο στη πόλη με υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Η Ε.Δ. καλεί το κάθε πολίτη και αθλητή ξεχωριστά να προστατέψει τη δημόσια περιουσία και τις παρεμβάσεις που γίνονται σε όλες τις εγκαταστάσεις ευθύνης του ΠΕΑΚΙ. Στη πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις για τον αθλητισμό που οφείλουμε όλοι να τις σεβαστούμε.