Επίσκεψη του Γ.Γ. Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ


Img

Στα Γιάννενα βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και να διαπιστώσει από κοντά τις εργασίες αναβάθμισης που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Μαυρωτάς, με δηλώσεις του από το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, εξήρε την Επιτροπή Διοίκησης για το έργο της και υποσχέθηκε πως η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έδειξε για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητήριου, για την εξέλιξη του οποίου ενημερώθηκε από τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα, τόνισε ότι άμεσα θα εξεταστεί η μετατροπή του στίβου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, από χωμάτινο σε ταρτάν, ενώ δήλωσε θετικός σε ότι αφορά την μελλοντική κατασκευή ενός ακόμα κλειστού γυμναστηρίου μεγάλης χωρητικότητας θεατών.

«Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν και στη συνέχεια να εξετάσουμε την δυνατότητα ενός μεγάλου κλειστού. Μια τέτοια εξέλιξη είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κόλοκας, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψη, επισήμανε ότι στόχος όλων στο ΠΕΑΚΙ είναι τα Γιάννενα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της χώρας.

«Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν», σημείωσε.

 

***

Ο κ. Μαυρωτάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό, για το οποίο τόνισε πως μπορεί να ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου και όχι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα.