Είδαν... φως οι διαδρομές της Λιμνοπούλας


Img

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών για την άθληση πολιτών και αθλητών σωματείων της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, από την πρώτη στιγμή έκανε τα αναγκαία βήματα για την αναβάθμιση του φωτισμού στους χώρους της Λιμνοπούλας.

Η ενέργεια αυτή έγινε με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και έχει διττό στόχο. Αφενός την ανάδειξη των διαδρομών των αθλητών περιμετρικά της Λιμνοπούλας (η ίδια ενέργεια έχει γίνει και στον Πανηπειρωτικό) και αφετέρου την εξοικονόμηση πόρων, αφού οι νέοι λαμπτήρες που ήδη τοποθετήθηκαν είναι τύπου Led και συμβάλλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των χώρων του ΠΕΑΚΙ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας, δήλωσε: "Με την αλλαγή του φωτισμού στους χώρους της Λιμνοπούλας οι αθλητές και οι πολίτες θα μπορούν να αθλούνται και να γυμνάζονται κάτω από καλύτερες συνθήκες. Παράλληλα αναδεικνύουμε σε μεγάλο βαθμό και ένα μεγάλο τμήμα της Παραλίμνιας περιοχής, καθώς επιθυμούμε να γίνει μια σημαντική ανάπλαση, με σεβασμό στο ευαίσθητο οικοσύστημα, ώστε να αποδοθεί μελλοντικά στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας ένα νέο χώρο, άθλησης και αναψυχής".