ΕΑΝΚΙ Κλειστο Γυμναστηριο Ιωαννινων.


Img

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων μας με σκοπό το φθινόπωρο να υπάρχουν θεαματικές αλλαγές.
Σε προχωρημένο βαθμό βρίσκεται ένα πρωτοποριακό project συντήρησης και αναβάθμισης των λεμβαρχείων. Σε συνεργασία με τη πολύτιμη βοήθεια του κ. Καρρά Πολύβιου - της εταιρείας Χρωμοεπιλογη (ο οποίος προσέφερε τα χρώματα) τα λεμβαρχεία του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα σε λίγες ημέρες θα έχουν εικόνα...Σκανδιναβική! Εναλλαγή χρωματισμών, αλλαγή στην εικόνα των εγκαταστάσεων και ουσιαστική συντήρηση η οποία απαιτούνταν.
Παράλληλα ξεκίνησε ο εργολάβος στο κολυμβητήριο το σημαντικό έργο της αλλαγής πάνελ στην εγκατάσταση ενώ ολοκληρώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια (αλουμινοκατασκευές, νέα κουφώματα κ.λ.π.) και παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης του μηχανοστασίου και των λοιπών χώρων.
Άλλη εγκατάσταση θα είναι από το φθινόπωρο και το κλειστό γυμναστήριο. Σειρά μετά από τα νέα στεφάνια που είχαν τοποθετηθεί στις μπασκέτες είχαν τα νέα σύγχρονα τέρματα του χάντμπολ, η επισκευή των ηλεκτρικών αντλιών των μπασκετών, προετοιμασία των αποδυτηρίων για ανακατασκευή τους, βάψιμο των χώρων στα χρώματα του ΠΕΑΚΙ κ.λ.π.
Αυτή τη περίοδο πραγματοποιούνται εκτετεταμένες εργασίες στο σύνολο των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ με αρκετές θετικές εκπλήξεις να περιμένουν τους αθλητές από τη νέα σεζόν. Το προσωπικό του ΠΕΑΚΙ δίνει το καλύτερό του εαυτό και πάλι. Χρέος όλων μας από δω και στο εξής ο σεβασμός, η προστασία και η ανάδειξη των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων.