Δράσεις ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της πόλης από το ΠΕΑΚΙ


Img

Τους τελευταίους μήνες η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ανέλαβε μια πρωτοβουλία  σημαντικών ενεργειών προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, εξειδικεύοντας τις δράσεις προς το τομέα του αθλητικού τουρισμού αλλά και των πλέον εξωστρεφών και επισκέψιμων αθλητικών εγκαταστάσεών της, όπως το κλειστό γυμναστήριο και το κολυμβητήριο. Με αποκλειστικά ιδία έξοδα σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, και των εξαιρετικών του στελεχών, σχεδιάστηκαν στοχευμένες παρεμβάσεις σε εγκαταστάσεις που επισκέπτονται χιλιάδες αθλητές, συνοδοί και θεατές άλλων πόλεων για αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Με την συνδρομή του κ. Αιμίλιου Νέου, στελέχους του γραφείου τουρισμού του Δήμου, σχεδιάστηκε από κοινού η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ. Από την πλευρά του ΠΕΑΚΙ υπήρξε η πρόβλεψη ένταξης της ενέργειας στις συνολικές δράσεις αναβάθμισης της εικόνας των εγκαταστάσεων, αισθητικής και λειτουργικής (σύγχρονη σήμανση, slogan υποκίνησης, αναβάθμισης του brand name των εγκαταστάσεων κ.λ.π.)

Ο πρώτος κύκλος παρεμβάσεων ολοκληρώθηκε και ήδη σχεδιάζεται ο δεύτερος με επιπλέον στοχευμένες ενέργειες και σε υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις μας οι οποίες σε λίγους μήνες θα έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων πανελληνίων πρωταθλημάτων. (ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ-νέο ταρτάν)

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών για την ανταπόκρισή του καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γκόλα. Καλούμε περισσότερους φορείς να δράσουν οργανωμένα στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας δεσμευόμενοι από τη μεριά μας ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε για τη δημιουργία συνεργιών θα συνεχιστεί.