ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΓΑ - Σημαντικό έργο επιτελεί η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων


Img

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                         

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Ιούλιος Συναδινός, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

«Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Επιτροπής Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, ανέδειξε το τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί μέσα σε ένα έτος και τον σχεδιασμό για το επόμενο διάστημα, όσον αφορά στις αθλητικές υποδομές.

Τα νέα αθλητικά έργα (Λιμνοπούλα, Ζωσιμάδες κλπ.) θα αλλάξουν την εικόνα των Ιωαννίνων ως μια από τις πιο υποβαθμισμένες πόλεις της χώρας στον παραπάνω τομέα.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχοντας κληρονομήσει εγκαταστάσεις υπό κατάρρευση, τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές, αταξία και αυθαιρεσία, την οποία είχαν επιβάλλει η αθλητική ηγεσία και τοπικοί παράγοντες τα προηγούμενα χρόνια, αγωνίζεται και θα μετατρέψει το ΠΕΑΚΙ σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο αντάξιο των σημερινών αθλητικών αναγκών.

Οι πραγματικοί υπεύθυνοι που σήμερα φωνασκούν δεν μπορεί να μετατρέπονται σε εισαγγελείς και δήθεν θεματοφύλακες του αθλητισμού στα Ιωάννινα.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε πλήρη σύμπνοια με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού με κανόνες διαφάνειας και όχι εξυπηρέτησης προσωπικών ή σωματειακών πελατειακών επιλογών, γεγονός που ενοχλεί και δημιουργεί σε πολλούς αμηχανία.

Οι ένοχοι ας σωπάσουν και ας παρακολουθήσουν το έργο που ήδη συντελείται.»