ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Img

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, κάνει γνωστό πως νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, ένα καταδικαστέο γεγονός έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, πέντε ανήλικα παιδιά, εισήλθαν παράνομα στο Κολυμβητήριο (το οποίο αυτό το χρονικό διάστημα παραμένει κλειστό για εργασίες συντήρησης), προκαλώντας φθορές κυρίως στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Τα ανήλικα εισήλθαν σε έναν χώρο (δίπλα στην μεγάλη πισίνα), θέτοντας ακόμη και τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση του φύλακα των εγκαταστάσεων που αντιλήφθηκε το περιστατικό, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην είσοδο του Κολυμβητηρίου και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία λίγα λεπτά μετά έφθασε στο ΠΕΑΚΙ και επιλήφθηκε του θέματος.

Στον χώρο των εγκαταστάσεων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και η υπεύθυνη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις αρμόδιες ενέργειες.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό καταδικάζει για μια ακόμη φορά, κάθε ενέργεια και προσπάθεια βανδαλισμού δημόσιων χώρων.