Αλλάζουν τα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο


Img

 Εδώ και μερικές μέρες, στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα, λαμβάνει χώρα μια ακόμα σημαντική παρέμβαση.

Πρόκειται για μια επιβεβλημένη, πλην σημαντικότατη αλλαγή: Τα αποδυτήρια αλλάζουν ριζικά.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, παράλληλα με τις μελέτες για υποβολή πρότασης ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στο ΕΣΠΑ και αφού ήδη έχει λάβει υπόψη τις σοβαρές παραλείψεις προηγούμενων ετών, οι οποίες οδήγησαν στην παρακμή την εγκατάσταση του κολυμβητηρίου (μια από αυτές είναι η δυσλειτουργία των βοηθητικών χώρων του κολυμβητήριου), προχώρησε στη σύνταξη μελέτης που εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες της ΓΓΑ, για τη ριζική αλλαγή των αποδυτηρίων του κολυμβητήριου. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αλλαγή χωροθέτησης και πλήρη ανακατασκευή των χώρων.

Αυτή, είναι η πιο εμβληματική αλλαγή για το κολυμβητήριο, που το οδηγεί οριστικά στη νέα, σύγχρονη εποχή του. Προστίθεται στις δεκάδες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην εγκατάσταση και σε άλλους χώρους ευθύνης του ΠΕΑΚΙ, την τελευταία τριετία.

Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά και στόχος είναι η νέα κολυμβητική σεζόν να βρει την εγκατάσταση με πλήρως λειτουργικά, ολοκαίνουργια και σύγχρονα αποδυτήρια καθώς και χώρους ντους και WC. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει και πρόσθετες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής σεζόν που θα εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες της εγκατάστασης.

Το κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, ένας αθλητικός χώρος που εξυπηρετεί σωματεία, Συλλόγους ΑμεΑ, το πρόγραμμα της κολύμβησης των Δημοτικών Σχολείων, είναι ανοιχτό με δωρεάν πρόσβαση για ανέργους και κατόχους κάρτας ΚΕΑ και αφήνει οριστικά πίσω του το παρελθόν των χαμηλών θερμοκρασιών, των ζητημάτων χλωρίωσης και μιας μίζερης εικόνας που δεν άρμοζε σε αθλητική εγκατάσταση.

Από τον προσεχή Σεπτέμβριο σας καλούμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, σε μια νέα γνωριμία με ένα από τα πλέον αναβαθμισμένα κολυμβητήρια της χώρας.